Personvern og informasjonskapsler

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Arnhild vant 100 000,- på viktig miljøinnsats :-)

En jublende glad Arnhild Langaas Jensen mottar premien for innsatsen med å skylle, tørke og brette kartonger til kuber – dette har gitt henne 100 000,- kroner i gevinst.

JA – du leser riktig. I årets første trekning i det nasjonale Returkartonglotteriet gikk Arnhild fra Stokmarknes helt til topps – hun vant hovedpremien og kan smykke seg som en av de 31 vinnerne i den nasjonale trekningen. Og hun stakk likegodt av med hovedpremien, hundre tusen kroner! Gjør du som henne, kan du vinne du også 😊

Her kan du se en filmsnutt av den glade vinner og hvordan du kan bli med i lotteriet: snurr film

Hva gjorde Arnhild for å vinne så mange penger?

Arnhild har i alle år sørget for resirkulering av kartongene familien bruker gjennom året:

  1. hun har skyllet, tørket og brettet kartongene og stappet seks oppi den syvende kartongen
  2. Hun har skrevet navn og telefonnummer på kubben
  3. og levert kartongkubbene inn på gjenvinningsstasjonen i Hadsel

Det var smart gjort! Alle som gjør dette har like stor sjanse til å bli trukket ut til å delta i det nasjonale lotteriet. Det er trekning fire ganger i året – med totale pengepremier på 400 000,- hver gang.

Lurer du på hvordan du kan bli med i dette lotteriet?

Gjør som Arnhild, og du er automatisk med i trekningen! Skyll, tørk, brett, skriv navn og telefonnummer, og lever på nærmeste gjenvinningsstasjon.

Det trekkes ut vilkårlige deltakere fra hver gjenvinningsstasjon, og så trekkes det ut to tilfeldige deltakere av disse. Disse to får delta i den nasjonale trekningen. Les mer om Returkartonglotteriet

Stor stas med en vinner fra Hadsel:

Bjørnar til venstre og Elias til høyre synes det er stor stas med en vinner fra Hadsel! Vi gratulerer Arnhild med premien for god miljøinnsats!