Personvern og informasjonskapsler

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Elevene ser hva ting kan bli til når de er flinke å kildesortere

Elevene på Jennestad Montessoriskole vil bli flinke å kildesortere!

Jennestad Montessoriskole skal bli grønn skole og inviterte Reno-Vest til å komme å lære elevene sine om kildesortering og miljøgode handlinger.

Alle elevene på skolen fikk lære om hva slags avfall som skal være i de grønne, røde og blå posene samt i det vrengte handlenettet. Elevene fikk også se film om hva som skjer med de ulike posene i avfallsbeholderen når de skal videresorteres hos Reno-Vest.

Det var spennende å se eksempler på hva ting kan bli til, som notatblokk med omslag av bildekk, gjenvunnet papir, papp og glass. Elevene fikk med seg hjem fine gaver av resirkulert materiale, og det var nok mange foreldre som fikk hjem miljø»politi» som sjekket om de voksne er flinke med kildesorteringen.

Vi i Reno-Vest ønsker Jennestad Montessoriskole og alle elevene lykke til med det viktige miljøarbeidet de er i gang med!