Personvern og informasjonskapsler

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Vigdis Madsen kostet på seg nye briller for premiepengene

En glad returkartongvinner

Vigdis Madsen fra Sortland har vært en ivrig skyller og stapper av drikkekartonger i lang tid. Så det var vel fortjent at hun ble Vesterålens heldige vinner av 10 000 kroner i returkartonglotteriets tredje trekning i år. Pengepremien kom godt med – nye briller sto øverst på ønskelista! Vi gratulerer og takker for innsatsen! Alle kartongkubber som leveres på gjenvinningstasjonen slik Vigdis har gjort, presses og sendes til Fiskeby i Sverige (sammen med innholdet i rødposene) og blir til ny kartong, til f. eks. pizzaesker.

Vi har akkurat trukket ut og sendt inn to nye navn blant alle innleverte kartongkubber til den nasjonale trekningen i regi av Grønt Punkt Norge. Det er ca. 200 som konkurrerer om 30 premier av kr. 10 000,- og en premie av kr. 100 000,- Vi krysser fingrene for våre to deltakere og håper på premie denne gang også.

Vil du lese mer om returkartonglotteriet trykker du her:
www.grontpunkt.no/gjenvinning/returkartonglotteriet/