Personvern og informasjonskapsler

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Hold høsten ren

Bli med på høstens ryddedugnad! 16.-22. september arrangeres Hold høsten ren i forbindelse med den internasjonale strandryddedagen lørdag 21. september.

Vil du bli med? Les hvordan her.

Hold høsten ren er et initiativ fra Hold Norge Rent. Det er selvfølgelig også lov å rydde både før, under og etter kampanjen. Vi tar imot herreløst marint avfall gratis helt til 1. november når du leverer det sammen med skjema med aksjonskode på en av våre gjenvinningsstasjoner.

Så langt i år har det vært et kjempeengasjement rundt strandrydding i år og flere tusen Vesterålinger har deltatt i ryddeaksjoner. For en innsats! Vi oppfordrer både gamle og nye strandryddere til å ta i et siste tak før vinteren. Søppel som blir liggende i naturen brytes nemlig ned til mindre biter som gjør det vanskeligere å plukke når våren kommer. Rydder vi på høsten beskytter vi dyrelivet og bidrar til at det blir renere før neste hekkesesong.

Tusen takk for at du er med på dugnaden – sammen gjør vi Vesterålen og Lødingen rent!