Personvern og informasjonskapsler

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Marielle Berge ble belønnet med kr. 10 000,- i returkartonglotteriet

Jubler over gevinst i Returkartonglotteriet

Marielle Berge er årets første vinner av Returkartonglotteriet i Vesterålen og Lødingen. Hun og familien bor på Gåsbøl i Sortland kommune, og er jublende glad for å vinne pengepremien for at hun skyller og bretter kartonger. Da hun ble oppringt av Reno-Vest om premien hadde hun akkurat fått beskjed fra bilverkstedet om at bilen var reparert ferdig og klar for henting. Kostnaden på flere tusen kroner ble plutselig litt lettere å fordøye!

Marielle flyttet hit fra Bergen med mann og tre barn i fjor sommer og trives godt her nord. Familien er opptatt av resirkulering og miljø, og hun synes det er lettere å kildesortere her hos oss enn det var i Bergen. Fargeposene er geniale, også for barn, for det er lett å huske på hva som skal hvor.

Hva skal så pengene brukes til? Jo en del går jo til å dekke bilreparasjonen så klart, men det skal også bli penger igjen til noe hyggelig for familien, kanskje spares pengene til bryllupet som er planlagt neste sommer. Vi håper ungene blir glade for de resirkulerte gavene Marielle har med heim 🙂 Vil du vite mer om Returkartonglotteriet? Klikk her