Personvern og informasjonskapsler

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Mustafa reparerer klær på stokmarknes

Kanskje du kan få reparert heller enn å kaste?

Vi er heldige som har mange flinke folk i Vesterålen. En av disse er Mustafa som holder til i Stokmarknes sentrum. Han kan du gå til dersom du har noe du trenger å få reparert av klær, vesker, ja Mustafa kan til og med gi stoler nytt liv. Og vi får bedre samvittighet – vi kan bruke tingene lengre og slipper å kaste og kjøpe nytt.

Her ser du bilde av en stol fra en båt, slitt og stygg. Kunden bestemte farge på skinnet ut fra en katalog, og Mustafa reparerte stolen slik du ser på bildet med skinntrekk. Ble det ikke fint?

Under er eksempel på en skikkelig god-stol, som var gått ut av dato, stoffet hadde umoderne farge og var slitt og stygt. Men kunden var så glad i stolen, så løsningen ble å dra til Mustafa, velge farge på skinnet, og da dette var levert satte Mustafa i gang med stolen. Kunden var strålende fornøyd!

Dette er gjenbruk på sitt beste! Så neste gang du vurderer å kaste noe fordi det er utslitt eller glidelåset er røket – ta kontakt med Mustafa – han fikser det meste! Er det noen andre som vil at vi skal skrive om det som blir fikset på slik at det får nytt liv? Ta kontakt med oss 🙂