Personvern og informasjonskapsler

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Vi i Reno-Vest gjennomfører nå en rekke tiltak for å redusere smittespredning både internt og i kontakt med våre kunder

Reno-Vest gjør koronatiltak

Reno-Vest er en viktig tjenesteyter når det gjelder avfallshåndtering for alle innbyggerne i Vesterålen og Lødingen. Renovasjon er en samfunnskritisk tjeneste som må fungere, og det er viktig at renovatører og driftspersonell på våre gjenvinningsstasjoner holder seg friske.

Følgende gjelder  – oppdatert 2. april:

  • Ikke kom på gjenvinningsstasjonen om det ikke er helt nødvendig. Våre gjenvinningsstasjoner er åpne men for å hindre smittespredning må vi oppfordre til at færrest mulig tar turen innom. Folk som er satt i karantene er IKKE velkommen innom!
  • Vi ber folk om å oppbevare avfall som normalt skal leveres til gjenvinningsstasjoner, i egen bolig inntil forholdene normaliseres.
  • Vi tar imot henvendelser på telefon: 76 11 29 00 e-post: post@reno-vest.no, via vår hjemmeside eller melding via vår Facebookside
  • Innhenting av avfall går som normalt, men det kan være at vi henter avfallet på et senere tidspunkt enn vanlig på tømmedagen. La derfor avfallsbeholderen stå ved vei til tjenesten er utført. Last ned App’en Min Renovasjon for å finne din tømmedag. Link finner du her: APP
  • I disse dager kan det være greit å vite at engangs-hansker, munnbind, våtservietter og sko-trekk skal kastes i restavfallet, – og husk at posen skal knytes med dobbel knute. Tomme plastflasker fra håndsåpe eller desinfeksjonsvæske sorteres som plastemballasje, i blå pose.
  • Vi tilbyr utleie av containere. Har du behov for å bli kvitt avfall kan du leie container, ta kontakt på 76 11 29 00 eller epost: bedrift@reno-vest.no

Reno-Vest vurderer situasjonen fortløpende og endringer må påregnes.

Denne siden oppdateres ved eventuelle endringer.

Her finner du mer info fra helsenorge.no: Mer om koronaviruset

Her finner du mer info fra Folkehelseinstituttet: Koronaviruset

Viktige lenker om koronaviruset finner du her: koronavirusinfo