Personvern og informasjonskapsler

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Returkartonglotteriet delte ut 1,6 millioner

124 vinnere har i 2021 fått til sammen 1,6 millioner kroner gjennom Returkartonglotteriet. Vinnerne er fra hele landet, og vår vinner fra Hadsel – Arnhild Langaas Jensen – jublet over 100 000 i premie!

Hvert år deler Grønt Punkt Norge ut 120 pengepremier på 10.000 og 4 premier på 100.000 kroner i Returkartonglotteriet. Alt du må gjøre for å ha vinnersjanse er å kildesortere drikkekartongen din med navn og telefonnummer.

– Å dele ut en belønning til noen som er flinke til å kildesortere er utrolig hyggelig. I år håper vi også på deltakerrekord med nye lotteriregler, sier lotteriansvarlig Gunnar Moen i Grønt Punkt Norge.

I 2022 blir det nemlig mulig å vinne toppremien på 100.000 kroner med enkeltkartonger i tillegg til kubber. Tidligere har det kun vært kubber med seks kartonger stappet i en sjuende, som var med i trekningen av de fire hovedpremiene.

Her hos oss trekker Reno-Vest ut deltakere til Returkartonglotteriet på alle seks gjenvinningsstasjoner, blant innleverte kartonger med navn og telefonnummer på. Så foretas en ny trekning blant alle navn vi har fått inn, vi kan sende to navn videre til det nasjonale Returkartonglotteriet – fire ganger per år. Dermed er det åtte deltakere fra vårt område per år. Hvert år har vi en eller flere vinnere, og det er en gledelig telefon å få: Hei, du har vunnet i Returkartonglotteriet 🙂

Her finner du bruksanvisning for å delta i Returkartonglotteriet

Les mer om Returkartonglotteriet og vinnere i 2021 her