Personvern og informasjonskapsler

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Sorter alt du skal kaste FØR du kommer til gjenvinningsstasjonen

Skal - skal ikke på gjenvinnings­stasjonen

Vi er alle nødt til å følge de grunnleggende rådene for smittevern. Samtidig forstår vi i Reno-Vest at det er behov for å komme innom gjenvinningsstasjonen med avfall. Våren er her og det ryddes både ute og inne, og avfallet må leveres til godkjent mottak og IKKE komme på avveie i naturen.

Så er det korona-smitten vi alle må ta hensyn til.

Disse reglene må følges når du kommer til gjenvinningsstasjonen:

  • Hold 2 meter avstand til betjeningen i kundemottaket (luka)
  • Gi betjeningen beskjed om:
    • Hva du skal kaste
    • Hvem du er: Kundeinformasjon står på Reno-Vest-kortet
  • Må du betale –  benytt VIPPS #553188
  • Hold minimum 2 meter avstand til betjeningen og andre kunder når du kaster avfallet

Det kan bli ventetid før du kommer inn på gjenvinningsstasjonen. Dette fordi vi bare kan slippe inn noen få kunder av gangen for å hindre nærkontakt. Du må derfor sørge for at du:

  • Sorterer alt avfall i ulike avfallstyper FØR du kommer til gjenvinningsstasjonen, slik at du bruker MINST MULIG tid inne på stasjonen, av hensyn til andre kunder. Her finner du en oversikt du kan sortere etteravfallstyper
  • Vær også klar over at det kan bli vanskeligere å få hjelp til å tømme bil og tilhenger, våre ansatte må vernes mot smitte og derfor holde minst to meter avstand.

Vi får alle være ekstra påpasselige med hverandre og ta hensyn til ventende kunder, så får vi satse alt på at ingen kunder eller ansatte blir smitta på våre gjenvinningsstasjoner. Er du i karantene eller føler du deg syk er du IKKE velkommen til gjenvinningsstasjonen!

Det gode er at det er vår og vi går en lys og vakker tid i møte 🙂