Personvern og informasjonskapsler

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Trine vant 10.000 kroner på å levere drikkekartong:-)

Vinnerlykke: Trine N. Olsen fra Myre stråler over at det denne gangen var hun som vant 10.000 kroner i Returkartonglotteriet.

I flere år har Trine N. Olsen skylt, brettet og stappet melkekartonger. Med navn og telefonnummer på kubbene har hun levert disse på gjenvinningsstasjonen. – Jeg ble veldig overrasket og glad da jeg fikk telefon fra Reno-Vest om at jeg hadde vunnet 10.000 kroner. Jeg har jo kjent på spenningen når jeg har levert inn kartongene, ler Trine.

LEVERES PÅ GJENVINNINGSSTASJONEN

For å være med i Returkartonglotteriet leverer du skylte enkeltkartonger eller kartongkubber med navn og telefonnummer på, til nærmeste gjenvinningsstasjon. Fire ganger i året trekkes det ut tilfeldige deltakere til det nasjonale Returkartonglotteriet. Hver gang er det en premie på 100.000 kroner og 30 premier på 10.000 kroner, og det er altså en av disse Trine vant.

Hva skal pengepremien brukes til? Trine har planen klar, hun har nemlig bestilt seg Elbil og da kommer premien godt med. – Det passer jo godt, avslutter Trine med et stort smil, – at pengene går til et bra miljøtiltak nå som jeg kvitter meg med dieselbilen og skal kjøre miljøvennlig.

Vil du vite mer om Returkartonglotteriet? Klikk her