Personvern og informasjonskapsler

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Bli med inn til Nordahls Trykkeri, som trykker vårutgaven av kundemagasinet vårt

Vårens utgave av kundemagasinet Naturligvis ferdigstilles nå på trykkeriet til Nordahl på Sortland. Her kan du se en liten filmsnutt som viser siste del av prosessen frem til ferdig kundemagasin, så bli med inn på trykkeriet for å se – med å trykke her

Du får kundemagasinet i postkassen nå før 1. mai. Alle 15 000 husholdningskunder i Vesterålen og Lødingen får kundemagasinet, som er trykket på resirkulert papir, og her er mye bra å lese, som for eksempel:

  • Vi utvider åpningstidene på alle våre gjenvinningsstasjoner fra 1. mai 🙂
  • Kundene er godt fornøyde med Reno-Vest, viser en ny måling av omdømme og kundetilfredshet
  • Les hva avfallet du sorterer heime blir til etter at vi har henta det
  • Bli med på strandrydding!
  • Oversikt over hvordan det er lurt å sortere før du kommer til gjenvinningsstasjonen med avfallet

Dyktige ansatte på trykkeriet til Nordahl har sørget for at kundemagasinet vårt blir en flott trykksak – for best mulig leseropplevelse! På bildet ser du fra venstre: Walter, i midten Konstantin og til høyre Inger-Lise. De fikk herlig konfekt de kunne kose seg med til kaffen, det er tross alt fredag og SÅ vel fortjent!