Personvern og informasjonskapsler

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Vi i Reno-Vest oppfordrer bedrifter til å bli med og rydde strender/fjæreområder

Det ble en trivelig tirsdag ettermiddag  ved Ramnflauget da ansatte i Reno-Vest ryddet i fjæra og langs veien. I løpet av et par timer var ca. 1 000 meter rydda, for alt fra glassbiter, eternitt, plast, metall, ledninger etc.

Til sammen ble det ryddet 25 sekker med avfall, som veide totalt 280 kilo. Med værgudene på vår side ble dette både trim, trivelig samvær blant kolleger,  og særdeles viktig for miljøet.

Vi oppfordrer bedrifter rundt om i Vesterålen og Lødingen til å gjøre det samme: Finn ei strand/fjære å rydde, ta med de ansatte, og lag grillmat etterpå slik vi gjorde. Godt for samhold, for naturen, og for miljøsamvittigheta.

Vi bidrar med sekker og tar kostnaden med innhenting av avfallet dersom dette er avtalt på forhånd. Finn mer info om strandrydding her

Og husk: Det er ennå tid til å rydde i naturen, høsten kan bli riktig fin den!