Gå til hovedinnhold Gå til søk

Nå bestemmer du hvor ofte Reno-Vest-regningen kommer

Hver måned, én gang i året eller noe midt mellom? Fra og med i dag kan privatkundene selv velge hyppigheten på renovasjonsgebyret.

Tage Særvold Ellingsen, daglig leder i Reno-Vest produksjon, ved sorteringslinja

STØRRE VALGFRIHET: – Vi innfører fleksibel fakturering fordi vi ønsker å gjøre det enklere for folk, sier Tage Særvold Ellingsen, daglig leder i Reno-Vest produksjon.

Reno-Vest innfører fleksibel fakturering med virkning allerede for regningen som etter vanlig plan skulle vært sendt ut i mars og gjelde for første halvår. Så om du er rask på tasteknappen kan du før utsendingen velge om du heretter skal betale månedsvis, kvartalsvis, halvårlig eller én gang i året.

– Vi gjør dette fordi vi ønsker å gjøre det enklere for folk og gi dem mer valgfrihet i hverdagen. På denne måten kan husstandene eksempelvis velge å belaste privatøkonomien med ett mindre beløp månedlig fremfor én stor utgift i mars og september, slik det har vært fram til nå. Vi håper og tror at det også kan bidra til å redusere antall purringer og inkassosaker, sier Tage Særvold Ellingsen som er daglig leder i Reno-Vest produksjon AS.

Vil bort fra papir

Han peker også på at dette er et digitaliseringsgrep for å minske miljøbelastningen rundt utsending av fakturaene fra avfallsselskapet.

– Samtidig som vi inviterer kundene til å kunne velge selv hvor ofte de får fakturaen fra oss, oppfordrer vi alle som ikke har det allerede til å opprette avtalegiro eller efaktura i nettbanken sin. Papirfaktura er både dyrt og lite miljøvennlig, sier Særvold Ellingsen.

Slik velger du fakturahyppighet:

For å velge hvor ofte din husholdning skal motta faktura fra Reno-Vest kan du velge mellom flere metoder: