Gå til hovedinnhold Gå til søk

Velkommen til vår nye hjemmeside!

Reno-Vest er nye på nett. Den nye siden skal gjøre det det enda enklere å raskt finne fram til det du leter etter.

Skjermbilder fra Reno-Vest sine nye nettsider, illustrert på mobil-skjermer. Det er vist fire enkeltsider på illustrasjonen.

Onsdag 8. februar kunne folk som klikket seg inn på reno-vest.no se den splitter nye hjemmesiden til Vesterålens avfallsselskap. Siden er utarbeidet av Reno-Vest sammen med det nordnorske design- og kommunikasjonsbyrået Riktig Spor.

Hva er nytt?

Om du har kommet så langt som til denne nyhetsartikkelen, har du kanskje allerede vært innom fronten på hjemmesiden og sett det iøynefallende søkefeltet som gjør det raskt og enkelt å finne din tømmedag.

Dette er i tråd med den nye sidens formål, som er laget for å gjøre relevant informasjon enda enklere tilgjengelig for dem som er på jakt etter den.

Driftsansvarlig for IKT i Reno-Vest, Terje Dani Pedersen, er blant dem som har vært tettest på arbeidet med den nye hjemmesiden.

– Vi har blant annet laget en bedre og mer fleksibel selvbetjeningsløsning, samt forenklet menyene slik at bruker kan finne tilgjengelig informasjon raskere. Vi har også gjort driftsmeldingene, eksempelvis når det er behov for å melde om avvik fra vanlig tømmerute, mer synlige, sier han. Uværet på lanseringsdagen gjorde at sistnevnte funksjon umiddelbart ble tatt i bruk.

Pedersen forklarer også at den som er innom siden for første gang, kan velge sin kommune og dermed ved senere besøk alltid få opp når deres stasjon er åpen.

– Riktig og tilgjengelig informasjon

Administrerende direktør i Reno-Vest IKS, Elise Gustavsen, er glad for at den nye hjemmesiden, som selvsagt er laget i tråd med krav til universell utforming, nå er lansert.

– For å kunne yte best mulig sørvis til våre kunder og samarbeidspartnere, er det viktig for oss å ha en hjemmeside som raskt og enkelt gir deg den informasjonen du trenger, sier hun.

Gustaven påpeker at Reno-Vests jobb er å tilrettelegge for at avfall håndteres riktig.

– Det starter gjerne med riktig og tilgjengelig informasjon, sier hun.

Elise Gustavsen, administrerende direktør i Reno-Vest IKS foran hovedinngangen til selskapets administrasjonsbygg.

Elise Gustavsen, administrerende direktør i Reno-Vest IKS.

Noe som ikke fungerer som det skal? Innspill eller tilbakemeldinger? Vi vil gjerne høre fra deg!
Du kan legge igjen e-posten din om det er greit at vi tar kontakt for eventuelle oppfølgingsspørsmål. Dette er helt valgfritt.
Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.