Personvern og informasjonskapsler

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Eilif og Bent tar imot kjøretøy som skal vrakes

Eilif og Bent tar imot kjøretøy som skal vrakes

Bilvrakmottak

Suksess: Vi startet å ta imot utrangerte kjøretøy til vraking siste halvdel av 2018, på vårt topp moderne bilvrak-mottak på regionmottaket i Sortland. Endelig kunne vesterålingene vrake kjøretøy i egen region, og responsen viser at dette var et meget etterlengtet miljøtilbud.

ÅPNINGSTIDER PÅ BILOPPSAMLINGSPLASSEN:

Alle hverdager fra kl. 08.00 -15.30.

Torsdager kan biler leveres etter avtale fram til kl. 19.00.

For å avtale tid: ring før kl. 12.00 på telefon 918 75 327.

MODERNE ANLEGG:

Vi i Reno-Vest har et nytt og moderne anlegg for mottak av bilvrak, mopeder, motorsykler, snøscootere, bobiler og campingvogner det er betalt veiavgift for. I tillegg til vrakpant på bil, betales det vrakpant også for bobiler, campingvogner, combicamp, motorsykler og mopeder.

DETTE GJØR VI MED KJØRETØYET:

Vi tar av alle hjul og reservehjul, tapper ut spylervæske, væske fra aircondition, bremsevæske og kjølevæske. Vi tar også hånd om bilbatteriet, katalysatoren, olje, oljefilter og bensin/diesel før bilen blir presset sammen og sendt til gjenvinning, forteller Eilif, som er ansvarlig for bilsanering hos Reno-Vest.

VRAKPANT:

Ta med vognkort, legitimasjon og kontonummer, så ordner vi papirarbeidet. Og etter kort tid er vrakpanten på 3000 kroner på kontoen. Det er beløpet myndighetene betaler for at du vraker bilen din.

Kjøretøy som leveres til vraking kan ikke inneholde søppel. Du kan levere bilen med totalt 9 dekk.

VRAKING AV CAMPINGVOGN:

Har du en campingvogn til vraking, må det framvises chassisnummer og registreringsnummer på vogna før vi kan vrake den.
Levering går raskere om du har dette klart på forhånd. Er du usikker på registrering kan du gå inn på hjemmesidene til Skatteetaten og Statens Vegvesen.

Hvis det ikke finnes noe informasjon som kan brukes til å vrake vogna, og du fremdeles ønsker at vi skal ta imot den, må du betale for usortert avfall; kr. 4,80 pr kilo. ved levering av uregistrert campingvogn

UTEN IDENTIFIKASJON:
Et gammelt bilvrak som ikke kan identifiseres tar vi imot gratis. Kunden må uansett legitimere seg og underskrive på hva han/hun har levert til oss.

VIKTIG:

Du må ha prøveskilt på vrakbilen dersom du velger å slepe bilen til regionmottaket. Dette for at vrakbilen skal være forsikret mot eventuelle uhell. Har du bilen på henger trenger du ikke å ha prøveskilt.

Satser for vrakpant
Personbiler3000 kr
Varebiler3000 kr
Motosykler500 kr
Moped/lett motorsykkel500 kr
Bobiler og campingvogner3000 kr
Snøscooter3000 kr
Minibuss mindre enn 6 meter3000 kr
Kombicamp3000 kr

Er det noe du lurer på? Ring oss; 918 75 327