Personvern og informasjonskapsler

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Hytte- og fritidsrenovasjon

Vi tilbyr tre alternativer for deg som ønsker frivillig hytte- og fritidsrenovasjon:

  1. Du kan bestille en 140 liters avfallsbeholder for kildesortert avfall på fritidsboligen. For tømming settes beholderen frem til vei der renovasjonsbilen kjører. Prisen er 1 646,- per år. Poser til kildesorteringen er inkludert i prisen og du finner ruller med grønne, røde og blå poser i dagligvarebutikkene i Vesterålen og Lødingen.
  2. Du kan bestille en pakke på 10 stykk gule 80 liters sekker for restavfall, til en pris av kr. 850,-. Den fulle sekken snøres godt sammen og settes til vei der renovasjonsbilen kjører. Dette må du bestille hos kundesenteret vårt, faktura kommer sendt i posten. Sekkene kan hentes på gjenvinningsstasjonen.
  3. De samme sekkene som i punkt 2 kan du kjøpe enkeltvis på gjenvinningsstasjonen, til en pris av kr. 110,- per sekk.

Ta kontakt med vårt kundesenter på telefon 76 11 29 00 for hjelp til å finne den løsningen som passer best for deg.

Ta vare på naturen:

Det er viktig at avfall fra fritidsboliger ikke havner i naturen, verken som villfylling eller at avfallet brennes på bål! Vi har alle et stort ansvar for å verne naturen i vårt vakre øyrike.